Waldorfsalat med creme fraiche dressing
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
4 personer
Ingredienser:
3,5 dl creme fraiche 18% eller 38% (til hverdag anvender vi cheasy 9%)
1 spsk sukker
¼ tsk groft salt
4 stilke bladselleri (ca. 275 gr)
300 gr. grønne druer
2 æbler, faste, syrlige (ca. 300 gr)
50 gr. valnøddekerner
Pynt:
Bladselleriblade
Valnøddekerner
Vindruer
Fremgangsmåde:
Snit bladselleri i små stykker
Skær æblerne i små tern
Halver druerne,
Hak valnødderne.
Tag fra til pynt
Smag creme fraiche til med sukker og salt
Bland fyldet i dressingen
Salaten har godt af at trække en ½ time
Anret og pynt salaten