Lækker tzatziki
Tzatziki er bare en himmerigsmundfuld.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
4-5 personer som tilbehør til hovedmåltid
Ingredienser:
4 dl cheasy creme fraiche eller endnu bedre græsk yoghurt
4-5 fed hvidløg (efter smag)
Ca. 1 agurk
Salt
Fremgangsmåde:
Skær agurkerne i tynde skiver.
Tryk saften ud ved af presse skiverne mellem køkkenrulle.
Læg derefter et par stykker køkkenrulle på en tallerken og bred skiverne ud herpå.
Drys en tsk salt over og lad det trække ca.10 minutter
Pres hvidløgene ned i creme fraichen og rør sammen.
Når agurkerne har trukket, presses de igen med køkkenrulle. Herefter hakkes de i grove strimler og blandes i dressingen.
Tzatzikien har godt af at hvile, inden den serveres.
Smag til med salt inden servering med. Husk agurkerne har trukket i salt, så det er ikke sikkert, der skal saltes ret meget.