Lækre porrer i baconsvøb

 porrer i svøb

Et af medlemmerne i Mor Truntes madklub på facebook havde lavet porrer i baconsvøb, og da jeg så billedet, løb mine tænder i vand. Dem måtte jeg bare lave, og selv min kæreste, som ikke er så pjattet med kogte grøntsager synes, de var gode.

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori


 
Ingredienser
 

Porrer efter behov

bacon - 1 pakke rakte til mine 4 porrerstykker (2 porrer)

1 æg

Rasp

 

Fremgangsmåde

 

Rengør porrerne grundigt, og skær dem i passende stykker.

Kogetid for porrer er 10-15 minutter. Jeg kogte mine i 10 minutter. Det var helt perfekt.

Lad porrerne dryppe godt af i en sigte og pres det sidste vand ud med køkkenrulle.

Omvikl med bacon.

Vend rullerne i først æg og dernæst rasp. Dette punkt kan du selvfølgelig undlade, hvis du bare vil stege dem med bacon. Jeg kan godt li' det panerede lag.

Stik evt en kødnål gennem rullerne, så porrerne holdes på plads.

Steg på panden, til overfladen er sprød. Hvis du har vendt i æg og rasp, skal de vendes forsigtig, så paneringen ikke falder af.

porrer i svoeb steges

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte