Hurtige grøntsager til rødt kød

andebryst med gemuse

Rødløg, friske champignon og blommetomater, som er velegnet til stegning, er et lækkert og hurtigt tilbehør til rødt kød. Kan også anvendes til for eksempel andebryst.
  

 
 
2 personer

 
Ingredienser
 
5 store champignon
1 rød løg
ca 6 cherryblommetomater eller 1 stor blommetomat
Olie til stegning

 


Fremgangsmåde

 

Skær champignonerne i skiver og løget i grove både på langs med årerne

Steg det på panden - det tager ikke lang tid.

Personligt kan jeg godt li' at tomaterne, som skæres i både eller halveres, hvis det er de små tomater, ikke får for meget, men bare lige varmes med til sidst, så der stadig er bid i dem

 

 Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte