Tilbehør kød - bagte rabarber med chili

Tilbehør kød - bagte rabarber med chili

Rabarber er og bliver min yndlingsfrugt, og når man så kan udnytte den som tilbehør til for eksempel mørbrad, er det jo bare om at komme igang. Det er bare lækkert og let. Endvidere lever vi jo i en tid med stort opmærksomhed på chili - takket være Chili Klaus. 

 

4 personer
 
Ingredienser
 
1 bundt skiveskårede rabarber*
1 rødløg i små både
1 skiveskåret forårsløg
0,75 dl lyst rørsukker
1,5 spsk vineddike
1 knivspids chili
 
Fremgangsmåde

 

Læg et stykke bagepapir i et ovnfast fad.

Fordel rabarberstykker, løg, og forårsløg heri.

*Jeg brugte optøede rabarber, og det fungerede fint.

Det safter måske lidt mere i bunden, men jeg duppede det værste fra med køkkenrulle, ind jeg kom de øvrige ingredienser i fadet. Jeg kunne have kommet dem igennem en si, men jeg ville ikke fjerne al vædden. Synes, det fungerede fint.

Drys sukkeret og chili over og dryp med vineddiken.

Ca. 10 minutter i ovnen ved 180 grader til rabarber og løg er møre, men ikke splattede.

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte