Tilbehør kød - bagte rabarber med chili
Rabarber er og bliver min yndlingsfrugt, og når man så kan udnytte den som tilbehør til for eksempel mørbrad, er det jo bare om at komme igang. Det er bare lækkert og let. Endvidere lever vi jo i en tid med stort opmærksomhed på chili - takket være Chili Klaus.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Læg et stykke bagepapir i et ovnfast fad.
Fordel rabarberstykker, løg, og forårsløg heri.
*Jeg brugte optøede rabarber, og det fungerede fint.
Det safter måske lidt mere i bunden, men jeg duppede det værste fra med køkkenrulle, ind jeg kom de øvrige ingredienser i fadet. Jeg kunne have kommet dem igennem en si, men jeg ville ikke fjerne al vædden. Synes, det fungerede fint.
Drys sukkeret og chili over og dryp med vineddiken.
Ca. 10 minutter i ovnen ved 180 grader til rabarber og løg er møre, men ikke splattede.