Kartoffel rösti med squash og løg

Kartoffel rösti med squash og løg

 

3 personer

 

Ingredienser:
5 kartofler
½ squash
1 lille løg
2 spsk groft mel
1 æg
Salt, peber

 

Fremgangsmåde:
Riv kartofler og squash groft.
Hæld de revne grøntsager i en si og tryk så meget vædde ud som muligt med køkkenrulle.
Bland nu grøntsagerne med mel og æg og smag til med salt og peber.
Sæt röstiene på en pande med rigeligt varm olie med 2 spiseskeer.
Steg ca 3 minutter på hver side. Vend dem forsigtigt med en paletkniv og en spiseske.
Nu lægges röstiene i et ildfast fad – hæld lidt af stegeolien ved – og  steges færdige i ovnen 15-20 minutter ved 200 grader.

 

Af

 
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte