Banankage uden mel og sukker

 banankage uden sukker og mel

Den her kage smager absolut bedre, end den ser ud. Når man skærer en skive ligner den mest af alt forloren hare. Men prøv at smag - virkelig lækkert - og så er den slet ikke usund.
Der er kokosolie i kagen - den er rig på laurinsyre, som er kendt for sin antibakterielle og svampedræbende virkning - d
erfor en kage, som er god til candidakuren, bortset fra at man får lidt chokolade og en smule dadler, men det er jo meget lidt pr. skive kage.



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

1 kage

 

Ingredienser
 

300 gr. bananer

3 æg

100 gr. dadler

2 spsk kokosolie - smeltet i microovnen

1 knivspids salt

100 gr. mandelmel - du kan vælge at hakke mandler selv

50 gr. hakket meget meget mørk chokolade 80-85%

50 gr. meget meget mørk chokolade 80-85% til overtræk

Fremgangsmåde

Blend dadler og bananer i en minihakker.

Bland frugten med mandelmelet.

Pisk æggene.

Tilsæt æggemassen og kokosolien til dejen og rør det godt sammen.

Tilsæt den hakkede chokolade.

Beklæd en lillebrødform med bagepapir og hæld dejen i.

Bag i 45 minutter ved 160 grader.

Når kagen er afkølet, smøres den med resten af chokoladen, som er smeltet over vandbad.

Kagen holder sig sagtens lækker i køleskab til næste dag.

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte