Müsliknas - julegodter

 musliknas

I mange år har vi lavet cornflakestoppe til jul, men vi er efterhånden blevet lidt trætte af dem, så når julen er ovre, er der altid nogen, der ikke er blevet spist. Jeg har i år valgt at lave en lidt mere lækker variant, hvor der indgår andre ingredienser end cornflakes også, og desuden er den lavet med rigtig chokolade og ikke palmin og cacao.
I den opskrift jeg fandt på nettet, skulle der også tranebær eller rosiner i, men det undlod jeg, for det vil min familie ikke spise. Jeg ville selv foretrække at tilsætte de tørrede bær, men der er jo ikke meget sjov ved at lave slik, familien ikke gider spise 

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

44 stk.

 
Ingredienser
 

100 gr. cornflakes

50 gr. grovvalsede havregryn

50 gr. græskarkerner

100 gr. grofhakkede mandler

300 gr. mørk chokolade

Evt. 50 gr. tørrede tranebær eller rosiner

Pititfourforme

 

Fremgangsmåde

Sæt pititfourformene op på et stykke pagepapir.

Bland alle de tørre indgredienser godt. Du må gerne knuse cornflakesene lidt, når du blander.

Hak chokoladen fint, og smelt 2/3 over et vandbad, til det lige er smeltet.

Rør den sidste 1/3 chokolade i. Nu er chokoladen tempereret, så den holder sig fin blank.

Bland chokoladen sammen med de tørre indgredienser, til alt er dækket af chokolade.

Med 2 teskeer fyldes formene.

muslikans ingredienser

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte