Müsliknas - julegodter
I mange år har vi lavet cornflakestoppe til jul, men vi er efterhånden blevet lidt trætte af dem, så når julen er ovre, er der altid nogen, der ikke er blevet spist. Jeg har i år valgt at lave en lidt mere lækker variant, hvor der indgår andre ingredienser end cornflakes også, og desuden er den lavet med rigtig chokolade og ikke palmin og cacao.
I den opskrift jeg fandt på nettet, skulle der også tranebær eller rosiner i, men det undlod jeg, for det vil min familie ikke spise. Jeg ville selv foretrække at tilsætte de tørrede bær, men der er jo ikke meget sjov ved at lave slik, familien ikke gider spise
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
44 stk.
Ingredienser
100 gr. cornflakes
50 gr. grovvalsede havregryn
50 gr. græskarkerner
100 gr. grofhakkede mandler
300 gr. mørk chokolade
Evt. 50 gr. tørrede tranebær eller rosiner
Pititfourforme
Fremgangsmåde
Sæt pititfourformene op på et stykke pagepapir.
Bland alle de tørre indgredienser godt. Du må gerne knuse cornflakesene lidt, når du blander.
Hak chokoladen fint, og smelt 2/3 over et vandbad, til det lige er smeltet.
Rør den sidste 1/3 chokolade i. Nu er chokoladen tempereret, så den holder sig fin blank.
Bland chokoladen sammen med de tørre indgredienser, til alt er dækket af chokolade.
Med 2 teskeer fyldes formene.