Rabarbertærte med smuldredej
En hurtig og særdeles velsmagende tærte med rabarber. Den kan serveres med skyr, is eller lignende. Du kan gøre smuldredejen klar i god tid, før du skal bage, hvis du skal have gæster. Tærten skal jo serveres lun. Vanilien kan erstattes med kanel.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
6 personer
Ingredienser
500 gr rabarber i mindre stykker. Frosne kan anvendes.
1/2 spsk kartoffelmel
1 tsk vaniliepulver
100 gr. flormelis
Smuldredej:
60 gr. havregryn
20 hakkede hasselnødder
90 gr. hvedemel
3 spsk flormelis
125 gr. koldt smør
Fremgangsmåde
Bland rabarberne med kartoffelmel, flormelis og vaniliepulver.
Fordel rabarberne i en smurt tærteform.
Bland de tørre ingredienser til smuldredejen.
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen.
Fordel blandingen over rabarberne.
Bages ca. 25 minutter med 225 grader.