Æbletærte med marcipan og kanel
Jeg havde noget marcipan og er vild med æbletærte, så jeg fandt den opskrift, som jeg måtte prøve. Tærten er let at lave og smager vidunderligt Det syrlige fra æblerne fungerer perfekt med det søde fra marcipanen.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Pisk marcipan, æg og rørsukker i en skål.
Der skal piskes temmelig længe, før du har en samlet udrørt masse.
Bland vanillepulveret i melet, sigt det i skålen med dej, og pisk det hele godt sammen.
Smør en springform og beklæd den med bagepapir.
Fordel dejen i formen.
Fordel æblebådene i dejen (læg dem i en rundkreds) og tryk dem lidt ned i dejen.
Bland 3 tsk. lyst rørsukker med kanel og drys det på kagen.
Drys de hakkede mandler på.
Bag 30-40 ved 175 grader varmluft.
Serveres med is, skyr, creme fraiche eller flødeskum.