Æbletærte med marcipan og kanel

 Æbletærte med marcipan og kanel

Jeg havde noget marcipan og er vild med æbletærte, så jeg fandt den opskrift, som jeg måtte prøve. Tærten er let at lave og smager vidunderligt Det syrlige fra æblerne fungerer perfekt med det søde fra marcipanen.

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 
 
 
Ca. 6-8 personer
 
Ingredienser
 
250 gr. marcipan i skåret i meget små stykker
150 gr. lyst rørsukker
2 store æg
100 gr. hvedemel
1/2 tsk vanillepulver
1-2 æbler skåret i tynde både
3 tsk. lyst rørsukker
1/2 tsk. stødt kanel
15 grofthakkede mandler

Fremgangsmåde

 

Pisk marcipan, æg og rørsukker i en skål.

Der skal piskes temmelig længe, før du har en  samlet udrørt masse.

Bland vanillepulveret i melet, sigt det i skålen med dej, og pisk det hele godt sammen.

Smør en springform og beklæd den med bagepapir.

Fordel dejen i formen.

Fordel æblebådene i dejen (læg dem i en rundkreds) og tryk dem lidt ned i dejen.

Bland 3 tsk. lyst rørsukker med kanel og drys det på kagen.

Drys de hakkede mandler på.

Bag 30-40 ved 175 grader varmluft.

Serveres med is, skyr, creme fraiche eller flødeskum.

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte