Opskrift Royal dessertkage
Royal dessertkage af absolut luksusspise. Der er mange gode ting i, og den egner sig rigtig godt som dessert, når man har gæster.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ingredienser Royal Dessertkage:
Fremgangsmåde:
Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen.
Hak nødder og chokolade.
Rør nødder og choklade i dejen sammen med marcipan, bagepulver og mel.
**De øvrige opskrifter på nettet indeholder ikke mel, men jeg synes kagen bliver for løs til at skære ordentligt ud, hvis ikke det er tilsat.
Jeg bruger ikke piskeriset, når de tørre ingredienser skal tilsættes, men vender det i med en ske.
Kom dejen i en meget velsmurt lille bradepande, ca. 18×25 cm.
Du kan også beklæde din bageform med bagepapir, så hænger kagen ikke i og er let at tage ud for afkøling.
Bag kagen 35-40 min. ved 180º.
Efter ca 25 minutter dækker jeg af med sølvpapir, så overfladen ikke bliver for brun. Tages af de sidste minutter.
Royal Dessertkagen kan udmærket bages dagen før, man skal have gæster, da den ikke bliver tør.
Serveres med flødeskum eller is og frisk eller syltet frugt.