Rosa's chokoladekage med smørcreme
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
(passer til en lille bradepande)
Ingredienser:
3 æg af almindelig størrelse
300 g sukker
2 tsk vanillesukker
100 g smeltet margarine
1 dl varmt vand
3 spsk cacao
3 dl tykmælk
300 g mel
2 tsk bagepulver
1,5 tsk natron
Til smørcreme:
200 gr. smør (skal ikke smeltes)
120 gr flormelis
6 spsk cacao
evt. få dråber vand
Glasur:
Flormelis, cacao
Fremgangsmåde:
Æg, sukker og vanillesukker piskes rigtig godt.
Margarinen smeltes i vandet (evt i microovnen)
Cacaoen opløses i den varme masse, tykmælken tilsættes.
Pisk æggemassen og den afkølede masse godt sammen.
Bagepulver og natron blandes i melet og vendes sammen med det øvrige.
Beklæd kageformen med bagepapir, så man let kan få den løsnet. Hæld dejen i.
Kagen bages ved ca 190 grader i 35-40 min.
Når kagen er HELT afkølet, flækkes den på midten, og smørcremen fordeles, inden kagen lægges sammen igen.
Smør glasur på kagen.