Torskerognssalat

torskerogssalat med dressing

Denne torskerognssalat var på buffeten til mit barnebarns 1-års fødselsdag. Den fik ros for både smag og nytænkning.
I opskriften har jeg angivet mindre skyr, end jeg brugte i min 1. udgave. Jeg vil gerne have salaten lidt mere tør næste gang.

 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 
10-12 personer i en buffet
 
Ingredienser

400 torskerogn - gerne Amanda
1 hakket rødløg
1 rødt sprødt æble - skræl ikke - i små tern
1 bundt forårsløg i ringe
2 æg - hårdkogte, groft hakkede
50 gr. hakkede kapers, tryk vædden af med køkkenrulle
300 gr. skyr
1 økologisk citron
Salt og peber
Evt. lidt sukker
Div grønt til afpyntning

 

Fremgangsmåde

Bland skyr med revet skal fra citronen og ca. 2 spsk. saft fra sammen.

smag til med salt og peber. Ønsker du lidt sødme til dressingen, så giv den en spids sukker.

Hak torskerognen groft og bland det med de øvrige indgredienser.

Hæld dressingen over.

torskerognssalat u dressing

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte