Torskerognssalat
Denne torskerognssalat var på buffeten til mit barnebarns 1-års fødselsdag. Den fik ros for både smag og nytænkning.
I opskriften har jeg angivet mindre skyr, end jeg brugte i min 1. udgave. Jeg vil gerne have salaten lidt mere tør næste gang.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
10-12 personer i en buffet
Ingredienser
400 torskerogn - gerne Amanda
1 hakket rødløg
1 rødt sprødt æble - skræl ikke - i små tern
1 bundt forårsløg i ringe
2 æg - hårdkogte, groft hakkede
50 gr. hakkede kapers, tryk vædden af med køkkenrulle
300 gr. skyr
1 økologisk citron
Salt og peber
Evt. lidt sukker
Div grønt til afpyntning
Fremgangsmåde
Bland skyr med revet skal fra citronen og ca. 2 spsk. saft fra sammen.
smag til med salt og peber. Ønsker du lidt sødme til dressingen, så giv den en spids sukker.
Hak torskerognen groft og bland det med de øvrige indgredienser.
Hæld dressingen over.