Chilimarinerede kinarejer
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Antal personer: 4
Ingredienser:
400 gr kinarejer eller almindelige store rejer
Til marinaden:
2 røde chili
2 dl olivenolie
2 fed hvidløg
1 tsk honning
Pynt:
Frisk basilikum
2 cherrytomater
agurk
Fremgangsmåde:
Rejerne steges 3-4 minutter på panden. Pas på, de ikke steger for længe, så bliver de seje.
Læg rejerne i en skål.
Hak chili og hvidløg fint.
Bland det i olivenolien sammen med honningen og rør det godt sammen. (marinaden kan evt blendes).
Hæld marinaden over rejerne og lad det trække i 6 timer.
Rejerne portionsanrettes ovenpå nogen skiver agurk. Pynt med den friske basilikum og eventuelt en halv cherrytomat.