Hjemmelavede fiskefrikadeller
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
4-5 fiskefrikadeller
Ingredienser
300 gr. Torskefilet
1 æg
4 spsk majsmel
½ tsk. salt
Krydderier/krydderurter. Ex: dild, persille, koriander, basilikum, fennikel og esdragon kan bruges.
Fremgangsmåde:
Hak torskefileterne på et skærebrædt
Bland fisk og salt og krydderier
Tilsæt æg og majsmel
Form 4 bøffer
Steges 7-8 minutter på hver side på panden.
Vi har også forsøgt at stege dem på grill i en foliebakke, men da fiskefrikadellerne er meget grove, er det vanskeligt at vende dem under de forhold, uden at de går i stykker.
Kan serveres med grønne asparges og hjemmelavet remoulade