Skaldyr med grøntsager og rød karrypasta
Denne ret er lynhurtig at lave og kræver ingen brug af gryder og pander.
God til mange gæster.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
6 personer
Ingredienser:
2 porrer
6 gulerødder
3 ds hakkeder tomater
6 dl fløde
50 gr rød karrypasta
2 spsk ketchup
Ca 3 tsk salt
Peber
Ca 850 gr skaldyr og rejer
1 dåse bambusskud
1 dåse cachewnødder
Fremgangsmåde:
Snit porrer og gulerødder fint og læg dem i en bradepande
Bland fløde, hakkede tomater, karrypasta og ketchup i en skål.
Smag til med salt og peber.
Hæld sovsen over grøntsagerne og sæt det i ovnen ved 175 grader i ca 25 minutter.
Tag bradepanden ud og tilsæt skaldyr, cachewnødder og bambusskud. Bland det ned i sovsen.
Sæt retten i ovnen igen i ca. 5 minutter, til den er opvarmet. Det må helst ikke koge mere , da rejerne så bliver seje.
Serveres med ris og hjemmebagte flute.