Oksefars med spidskål og spinat

 oksefars med spidskaal og spinat

Jeg søgte egentlig i googles billeddatabase efter en ret, hvor oksefars bliver rullet ind i nogen grøntsagsblade eller noget i den stil. Blandt billederne dukkede denne ret op med oksefars sammen med spinat og spidskål. Det faldt jeg bare så meget for - specielt da jeg havde et spidskål i køleskabet - og glæden blev ikke mindre, da jeg så de krydderier, der skulle i. Det smagte virkelig lækkert.
 
 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

4 personer

 

Ingredienser
 

500 gr. oksefars

1-2 spsk. karry - afhængig af karrystyrke og smag/behag

1 løg i tynde skiver på langs af løget

2 fed hakket hvidløg

15-20 gr. friskrevet ingefær

1/2 tsk. spidskommen

1 knivspids chili

2 dl vand

1 kraftterning - oksekød

1 dl fløde

1 spidskål i grove skiver - fjern stokken

en bakke friske spinatblade (75 gr.)

Serveres med

Ris eller perlespelt

Mangochutney

Fremgangsmåde

Klargør alle ingredienser.

Brun karry og oksefars ved høj varme.

Tilsæt løg, hvidløg, ingefær, spidskommen, chili, kraftterning og vand.

Kog i 15 minutter ved svag varme under låg.

Tilsæt spidskålen og fløden, smag til med salt og peber.

Kog yderligere 10 minutter under låg - stadig svag varme.

Tilsæt spinatbladene og kog uden låg, til spinaten er faldet sammen.

Smag endelig til med salt og peber.

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte