Lime-kylling i stegeso

lime kylling serveret

Denne ret kan også laves i et almindeligt ildfast fad, som dækkes over med folie. Sværhedsgraden: let. Arbejdstiden: ikke meget. Smagen: Rigtig lækker!

 

Lime-kylling klar til ovn

 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori



2 personer

Ingredienser


2 løg i både - skæres med årerne

3 gulerødder i stave

4 kartofler i TYNDE skiver

350 gr. kyllingeinderfilet i små stykker

Tynde halve skiver af 1/2 lemon

Salt

Sovs:

1 glas champignon

10 gr smør

2 fed hakkede hvidløg

1 spsk mel

1/4 fløde 9%

1 dl vand

Vædde fra champignon

Saften fra en halv lemon

1 kraftterning - kylling

salt, peber

Fremgangsmåde

Efter klargøring af ingredienserne lægges de i stegesoen, drys med salt, og bland det hele godt. Skiverne af lemon skal ned mellem de øvrige ingredienser.

Sovsen: skil vandet fra champignon'erne og gem det.

Rist champignonerne på en brandvarm pande. Når de er tørre og har fået en  smule farve, tages panden af varmen, og de 10 gram smør smelter på panden.

TIlsæt også det hakkede hvidløg.

Panden sættes tilbage på middel varme. Melet tilsættes panden, og der røres grundigt, indtil det er optaget.

Tilsæt nu fløde, lidt ad gangen, og rør, så det bliver jævnt.Det skal koge.

Tilsæt vand, kraftterning og saften fra den halve lime.

Smag til med salt og peber og lad det småkoge nogen minutter.

Hæld sovsen ned i stegesoen og rør det rundt i ingredienserne.

Sættes i ovnen i ca. 45 minutter ved 200 grader, til kartoflerne er mørre. 

Serveres med persille.

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte