Hjemmelavede forårsruller
Hjemmelavede forårsruller er en tidskrævende ret, men min familie er vilde med dem, så det er værd at stå 2 timer i køkkenet for, Heldigvis er resten af familien villige til at hjælpe for at få dem.. Jeg har eksperimenteret med, hvordan jeg skal stege dem, og efter forskellige forsøg, er jeg kommet frem til, at det er lettest at lave dem i ovnen.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
4 personer ca. 18 stk.
Ingredienser
1 spsk olie
1 løg
2 gulerødder
10 champignon
200 gr. hvidkål
2 fed hvidløg
1 porre
1,5 tsk salt
2 spsk friskrevet ingefær
2 spsk soya
500 gr. oksefars
Rispapir
Olie
Bagepapir
Fremgangsmåde
Snit alle grøntsager fint.
Brun grøntsager og kød godt 5 minutter på panden.
Nu fyldes en tallerken med koldt vand, og olie hældes op i en lille tallerken - se billedet.
Læg et stykke rispapir i vandet, indtil det er blødt. Vandet skal dække rispapiret.
Bred det opblødte rispapir over på et skærebræt, og læg samtidig et nyt stykke i vand.
Læg fyld på midten af rispapiret - ca 1 grydeske med god top. Fold den ene ende op over fyldet og fold de 2 sider over - rimeligt stramt - se billedet.
Endelig rulles forårsrullen ud mod slutningen af den sidste side, så denne udgør lukningen. Der skal rulles, så rispapiret er pakket tæt om fyldet.
Anbring forårsrullerne på bagepapir og smør med olie.
Nu er det næste stykke rispapir klar.
Bages i ovnen ca. 20 minutter ved 250 grader, til de er sprøde.
Af Lene Rasmussen