Risret med oksefars og kål
Nogen gange mangler man lidt inspiration til, hvad man kan anvende oksefars til. Her er en sund og velsmagende ret. Min kæreste kan rigtig godt li' det. Hvis det stod til ham, fik vi vist retter med oksefars 6 gange om ugen
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2-3 personer
Ingredienser
350 gr. kål, hvidkål, spidskål eller ligenende, gerne et mix
2 store gulerødder
1 løg
500 gr. oksefars
2 tsk stødt koreander
2 tsk stødt ingfær
2 hvidløg
1 knivspids chili
Soyasovs
Salt
1 håndfuld nødder, chasewnødder eller ristede mandler.
Severes med:
Ris
Soyasovs
Skyr
Fremgangsmåde
Snit grøntsager i strimler og svits dem, til de falder sammen. Tilsæt lidt salt og soya, mens grøntsagerne svitser.
Brun kødet og tilsæt derefter grønsagerne.
Smag til med krydderierne og ca 2 spsk soya.
Lige før servering tilsættes nødderne.
Af Lene Rasmussen