Risret med oksefars og kål

Risret med oksefars og kål

Nogen gange mangler man lidt inspiration til, hvad man kan anvende oksefars til. Her er en sund og velsmagende ret. Min kæreste kan rigtig godt li' det. Hvis det stod til ham, fik vi vist retter med oksefars 6 gange om ugen



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori



2-3 personer

Ingredienser

350 gr. kål, hvidkål, spidskål eller ligenende, gerne et mix

2 store gulerødder

1 løg

500 gr. oksefars

2 tsk stødt koreander

2 tsk stødt ingfær

2 hvidløg

1 knivspids chili

Soyasovs

Salt

1 håndfuld nødder, chasewnødder eller ristede mandler.


Severes med:

Ris

Soyasovs

Skyr

Fremgangsmåde

Snit grøntsager i strimler og svits dem, til de falder sammen. Tilsæt lidt salt og soya, mens grøntsagerne svitser.

Brun kødet og tilsæt derefter grønsagerne.

Smag til med krydderierne og ca 2 spsk soya.

Lige før servering tilsættes nødderne.

Af
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte