Opskrift Svensk pølseret

Opskrift Svensk pølseret

Denne opskrift på svensk pølseret er beregnet til 4 personer. Mængderne er lidt større end andre opskrifter på nettet, idet de traditionelle mængder er lidt for små til vores familie, som elsker svensk pølseret.



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori



4 personer

Ingredienser:

2,5 dl finthakket løg

25 gr. margarine

8 brune grillpølser i skiver

1 tsk mild paprika

1,25 kg kartofler

2 dl skummetmælk

3/4 stor dåse koncentreret tomatpuré

1,25 dl fløde 18

salt, friskkværnet peber

evt. 1 knivspids sukker

1 bundt purløg

Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og skær dem i passende småstykker. Kog dem ca. 10 minutter med tilsat salt, til de er møre.

Samtidig svitses de finthakkede løg i en anden gryde. Dæmp varmen og tilsæt derefter skiveskårede pølser og paprika. Rør godt i gryden, så paprikaen ikke brænder på.

Tilsæt tomatpuré, mælk og fløde og smag til med friskkværnet peber, salt og evt en smule sukker. Lad det småkoge lidt.

Når kartoflerne er kogt, hældes vandet fra, og de dampes tørre over den varme slukkede plade. Ryst gryden, så de ikke brænder på.

Hæld derefter kartoflerne over i sovsen  og rør forsigtigt rundt. Lad det koge ved svag varme i ca. 5 minutter.

Skyl og klip purløgene. De klippede purløg serveres ved siden af, så man kan drysse på efter behov.

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte