Opskrift hurtig tortellini
Denne opskrift på Tortellini er lynhurtig og smager godt. Tortellini pasta fås både frisk og tørret og med mange forskellige slags fyld. Vælg den smag, som din familie fortrækker. For mange år siden, da mine børn var små, stod opskriften bag på en pakke tørrede tortelinni.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Opskrift tortellini:
4 personer
Ingredienser:
2,5 dl fløde
500 gr. tortillini
500 gr. oksefars
Paprika
Basilikum
Timian
Salt
Peber
2 fed hvidløg
1 løg
En 140 gr. dåse koncentreret tomatpuré
Evt lidt ketchup
2,5 dl boullion (vand + ½ kraftterning kan bruges)
Parmasanost eller revet ost efter smag
Fremgangsmåde:
Kog tortellinien efter anvisningen på pakken i letsaltet vand
Hak løg og hvidløg
Brun fars, løg og hvidløg i en gryde. Tilsæt paprika og lad det svitse med.
Tilsæt boullion og tomatpuré og smag til med krydderier, salt og peber. Kan du godt li’ en lidt sødere kødsovs, kan du tilsætte en smule ketchup.
Lad det koge ca. 5 minutter.
Hæld de kogte tortellini i et ovnfast fad og tilsæt fløden. Salt let.
Hæld kødsovsen over og drys med osten.
Sættes i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter.
Af Lene Rasmussen