Opskrift kylling - grøntsager - cashew nødder

Opskrift kylling - grøntsager - cashew nødder

Opskriften på kylling med grøntsager og cashewnødder kan laves både i wok og på pande. Jeg har aldrig været tilhænger af wok - synes bedre om en stor pande. Selve tilberedningen er hurtig, men Kyllingen skal marinere i nogen timer. Man kan også sagtens springe over marineringen, og bare lave retten med almindelige kyllingestykker. Så kan krydderierne tilsættes retten.



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori



Ingredienser:

400 gr. kyllingebryst

200 gr. champignon - glas kan anvendes

120 gr. broccoli

1 porre

1/2-3/4 dl sojasauce

evt lidt vand

1 pose frisk basilikum

Marinade:

2 spsk. olivenolie

2 fed hvidløg

20 gr. frisk ingefær eller ca. 2 gr. stødt ingefær

1 frisk chilipeber

Fremgangsmåde:

Bland marinaden i en pose, skær kyllingestykkerne i mindre stykker, kom kødet i posen, bind og ryst til marinaden er fordelt.

Sæt posen i køleskabet, gerne 2-3 timer.

Skær broccolien i mindre buketter, forkog i 1 minut og afkøl med koldt vand.

Snit porren fint, skær champignonerne i skiver.

Varm olie på en pande eller wok, tilsæt det marinerede kød og steg et par minutter. Tilsæt derefter porrer og champignon, steg ca 1 minut og hæld sojaen og broccoli i. Vær forsigtig, tilsæt sojaen lidt ad gangen, da det er meget salt. Hvis det bliver for salt, tilsæt da lidt vand.

Lad retten stege i god varme endnu et par minutter og tilsæt til sidst cashewnødder og basilikumblade.

Kylling med cashewnødder serveres med ris.

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte