Græsk farsbrød med ris og lammefars
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ingredienser:
1 dl kogte afkølede ris (kogt med ½ tsk salt)
250 gr. lammefars
250 gr. oksefars
1 æg
1 dl mælk
1 tsk groft salt
Peber
2 spsk hakket persille
2-3 fed knust hvidløg
1 lille hakket løg
100 gr. fetaost
20 gr. smør
Fremgangsmåde:
Rør kød, æg, mælk, krydderier, og de afkølede ris sammen til en fars.
Bland persille, hvidløg, og løg sammen, og smuldr osten heri.
Smør et ovnfast fad, og læg fars og fyld i lagvis, så det danner et lille brød.
Slut af med at fordele smørklatter på farsbrøddet.
Bag 60 minutter ved 200 grader midt i ovnen.