Græsk farsbrød med ris og lammefars

Græsk farsbrød med ris og lammefars



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori


 

Ingredienser:

1 dl kogte afkølede ris (kogt med ½ tsk salt)

250 gr. lammefars

250 gr. oksefars

1 æg

1 dl mælk

1 tsk groft salt

Peber

2 spsk hakket persille

2-3 fed knust hvidløg

1 lille hakket løg

100 gr. fetaost

20 gr. smør

Fremgangsmåde:

Rør kød, æg, mælk, krydderier, og de afkølede ris sammen til en fars.

Bland persille, hvidløg, og løg sammen, og smuldr osten heri.

Smør et ovnfast fad, og læg fars og fyld i lagvis, så det danner et lille brød.

Slut af med at fordele smørklatter på farsbrøddet.

Bag 60 minutter ved 200 grader midt i ovnen.

Af

 
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte