Karrygryde med kylling og grøntsager
Karrygryde er hurtig mad til en hektisk hverdag
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
3 personer
Ingredienser karrygryde:
Ca. 250 gr. hvidkål
1 løg
2 gulerødder
1 madæble (syrligt)
3 kyllingefileter
Ca. 3 tsk karry
Et drys esdragon (¼-½ tsk)
3 kyllingefileter
1 krafterning (kylling)
Ca. ½ liter vand
Evt lidt fløde
Fremgangsmåde karrygryde:
Snit hvidkålet fint. Skær løget i tynde skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave. Skræl æblet, og skær det i små stykker.
Skær kyllingefileterne i små tern.
I en pande svitses alle grøntsager og kødet. Tilsæt karry og lad det stege med.
Tilsæt en ½ liter vand og 1 krafterning.
Smag til med esdragon og salt og peber, og lad det simre ca 10 minutter til kødet er mørt.
Sovsen kan evt jævnes med lidt fløde, sovsejævner eller gammeldags meljævning.
Serveres med ris.