Karrygryde med kylling og grøntsager

Karrygryde med kylling og grøntsager

Karrygryde er hurtig mad til en hektisk hverdag



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori



3 personer

Ingredienser karrygryde:

Ca. 250 gr. hvidkål

1 løg

2 gulerødder

1 madæble (syrligt)

3 kyllingefileter

Ca. 3 tsk karry

Et drys esdragon (¼-½ tsk)

3 kyllingefileter

1 krafterning (kylling)

Ca. ½ liter vand

Evt lidt fløde

Fremgangsmåde karrygryde: 

Snit hvidkålet fint. Skær løget i tynde skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave. Skræl æblet, og skær det i små stykker.

Skær kyllingefileterne i små tern.

I en pande svitses alle grøntsager og kødet. Tilsæt karry og lad det stege med.

Tilsæt en ½ liter vand og 1 krafterning.

Smag til med esdragon og salt og peber, og lad det simre ca 10 minutter til kødet er mørt.

Sovsen kan evt jævnes med lidt fløde, sovsejævner eller gammeldags meljævning.

Serveres med ris.

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte