Hjemmelavet Pariserbøf med kapers og peberrod

Hjemmelavet Pariserbøf med kapers og peberrod



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori


Ingredienser pariserbøf:

6 skiver store toastbrød eller 8 små

500 gr. oksefars

3 æg mellemstr

1,5 tsk salt

Peber

3 tsk sennep

1/2 revet eller hakket løg (efter temperament)

3 spsk tomatketchup

Stegemargarine

Pynt: kapers, tomat, revet peberrod, rødbede

Fremgangsmåde pariserbøf:

Rør farsen godt sammen med krydderier, æg, løg, tomatpuré og sennep.

Hvis du kun har store æg, så brug kun 2, alternativt tilsæt en anelse mel, så farsen ikke er for tynd.

Smør farsen på den ene side af brødet. Husk at smøre godt ud til kanten – farsen ”kryber” lidt ved stegningen.

Steg brødet på panden ca. 5 minutter med farssiden nedad.

Vend brødet og steg få minutter på den anden side. Kom evt mere margarine på panden, da brødet suger meget, og pas på med varmen, så brødet ikke bliver sort.

Pynt pariserbøffen med tomat, peberrod, rødbede og kapers inden servering.

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte