Hjemmelavet Pariserbøf med kapers og peberrod
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ingredienser pariserbøf:
6 skiver store toastbrød eller 8 små
500 gr. oksefars
3 æg mellemstr
1,5 tsk salt
Peber
3 tsk sennep
1/2 revet eller hakket løg (efter temperament)
3 spsk tomatketchup
Stegemargarine
Pynt: kapers, tomat, revet peberrod, rødbede
Fremgangsmåde pariserbøf:
Rør farsen godt sammen med krydderier, æg, løg, tomatpuré og sennep.
Hvis du kun har store æg, så brug kun 2, alternativt tilsæt en anelse mel, så farsen ikke er for tynd.
Smør farsen på den ene side af brødet. Husk at smøre godt ud til kanten – farsen ”kryber” lidt ved stegningen.
Steg brødet på panden ca. 5 minutter med farssiden nedad.
Vend brødet og steg få minutter på den anden side. Kom evt mere margarine på panden, da brødet suger meget, og pas på med varmen, så brødet ikke bliver sort.
Pynt pariserbøffen med tomat, peberrod, rødbede og kapers inden servering.