Kartofler med låg af oksefars i ovn

Kartofler med låg af oksefars i ovn



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori



3-4 personer

Ingredienser:

6-8 kartofler

3 dl fløde (fløde 18 kan anvendes)

500 gr oksefars

1 løg, grofthakket

1 porre i tynde ringe

6-8 skiveskårede grønne oliven

1 dåse hakkede tomater

3 spsk. ketchup

1 glas champignon

Rosmarin

Basilikum

Salt, peber

Parmasan

Rasp

Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne, skær dem i tynde skiver, læg dem i et ildfast fad, drys med groft salt og hæld fløden over.

Brun fars, porre, løg, oliven og champignon (gem væden). Tilsæt flåede tomater, ketchup og væden fra champignonerne. Krydr med lidt rosmarin og basilikum og smag til med salt og peber. Lad det simre ca 5. minutter.

Hæld nu farsen over kartoflerne, drys et jævnt lag parmasan over og til sidst lidt rasp på toppen.

1 time med 175 grader. Dæk eventuelt af med folie det sidste kvarter, så overfladen ikke bliver brændt.

Serveres med salat.

Hjemmelavet thousand island dressing til salaten

 

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte