Frisk pasta med flødesovs med bacon, frisk basilikum og cherrytomater
Flødesovs til pasta er klar ligeså hurtigt, som den tid, det tager at koge den friske pasta.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ingredienser flødesovs til pasta:
Antal personer: 2-3
1 skiveskåret løg
2 hakkede hvidløg
1 glas champignon, gem vædden
175 gr. bacontern
1/2 liter madlavningsfløde
8-10 friske store basilikumblade, grofthakkede
ca. 8 halverede cherrytomater
Tilbehør:
Frisk pasta
parmasanost til topping
Fremgangsmåde flødesovs til pasta:
Svits hvidløg, løg og champignon på en pande.
Tilsæt bacon og brun videre. Baconen må ikke blive for mørk. Rør i maden hele tiden.
Tilsæt 1/2 liter madlavningsfløde og de grofthakkede friske basilikumblade, smag til med peber. Det er sandsynligvis ikke nødvendigt med salt, da der er bacon i.
Lad det hele koge nogen minutter ved ikke for stærk varme.
Synes du, at sovsen er for cremet, kan du tilsætte en LILLE SMULE af vandet fra champignonerne
Tilsæt til sidst de halverede cherrytomater.