Butterdejssnack med avokado

 butterdejssnack med avokado

Disse lækre avokadosnacks lavede jeg til en let aftensmad. Hertil serverede jeg broccolisalat tilsat pasta og skinketern i stedet for bacon. Se opskrift her.

 
butterdej udstanses butter dej på pladebutter dej med avokado

Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 
Ca. 12 stk.
 
Ingredienser
 

1 rulle butterdej

1 æg

1 stor avokado

Saften fra ca. 1/2 lime

Salt og friskkværnet peber

En smule salsasovs

Lidt revet mozzarallaost

Fremgangsmåde
 

Rul butterdejspladen så meget ud, du kan. Det er ikke meget mere, den kan rulles.

Udstans cirkler med 7 cm. Du kan anvende et glas.

Fjern overskudet af butterdejen og rul det evt ud til udstansning af flere cirkler. Du skal bruge et lige antal.

Læg halvdelen af cirklerne på en bageplade med bagepapir.

Pisk ægget og pensl kanten af cirklerne på bagepladen.

Mos avokadoen groft og smag til med saften fra limen (du skal måske ikke bruge det hele), salt og peber.

Læg klatter af mosen på bundene på bagepladen.

Ovenpå lægges lidt mozarella og til sidste en klat salsasovs.

Pas på, at fyldet ikke ligger på den yderste kant, der har fået æg.

De resterende cirkler skal bruges som låg.

Du kan trække dem en anelse større med fingerne, inden du lægger dem over.

Tryk låget fast i kanten med en gaffel - se billedet (rillerne).

Pensl butterdejspakkerne med æg

Bages ved 200 grader ca. 15 minutter, til butterdejen ser færdig ud og har fået farve.

 
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte