Nemt tarteletfyld med kyllingefilet

Nemt tarteletfyld med kyllingefilet

Man behøver ikke at skulle i gang med at koge en hel kylling, hvis man får lyst til tarteletter. Her er en nem og hurtig opskrift på tarteletfyld, hvor jeg har brugt kyllingefilet.

Læs nyhederne på Lene's blog

Elsker du bøger? Se mine anmeldelser her! 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori


6-7 tarteletter ( den mængde, vi bruger til 2 personer, hvis vi skal have tarteletter til aftensmad)

Ingredienser:

2 kyllingefileter

1 dåse asparges snitter

½ kraftterning (kylling)

20 gr margarine

4 spsk mel

2,5 dl vand

Væsken fra asparges snitterne

Salt og peber

Evt. lidt fløde

Og som Tris skriver nederst i comments: HUSK AT KØBE TARTELETTER (-:

Fremgangsmåde:

Skær kyllingfileterne i små bitte tern (ca. som en terning)

Svits kyllingestykkerne kort. De må ikke brune.

Tilsæt 2,5 dl vand og ½ kraftterning

Når suppen koger, skummes den af.

Kogetid 12 minutter

Hæld væsken fra aspargesnitterne gennem en si i et litermål.

Når kyllingen har kogt, hældes suppen herfra også gennem  sien ned til væsken fra aspargesen.

Smelt margarinen i en ny gryde og tilsæt melet under omrøring ved svag varme til det samles.

Tilsæt væsken lidt af gangen under kraftig omrøring og ikke for stærk varme. Tilsæt evt. en anelse fløde for at give tarteletfyldet lidt mere fylde.

Kog igennem ca 1 minut.

Tilsæt kylling og asparges, varm tarteletfyldet op og smag til med salt og peber.

Tarteletterne varmes i ovnen ca 3 minutter ved 220 grader med bunden i vejret.

Vil du slå 2 fluer med et smæk, så tilbered samtidig let fransk løgsuppe.

Her kan du udnytte kogevandet fra kyllingefileterne.

Den gode opskrift på langtidsstegt and, finder du her

Langtidsstegt and

Kommentarer  

#11 Dorte19 16-11-2016 12:00
Hej.
Hvor mange g er dine kyllingebrystfileter?

vel ca. 400 gr. ialt
Citater
#10 Lise 17-06-2015 13:18
Tusinde tak for denne opskrift, bruger den hver gang....

Jeg bliver bare så glad for sådan en kommentar. Tusind tak - Lene
Citater
#9 Kai 29-04-2015 16:01
Kan man lave tarteletter uden at bruge asparges eventuelt noget andet?? ☺️

Det kan man vel i princippet godt, men du mister den traditionelle smag, da sovsen jo indeholder vædden fra aspargesene.

Du kunne jo prøve at tilsætte gulerodsstykker og løgstykker i stedet. Pastinak eller anden grøntsag kan vel også bruges.
Lad grøntsagerne koge i sovsen, til de er møre, inden du tilsætter kyllingestykker ne.
Citater
#8 randi 04-04-2015 20:08
hvor mange gram kød er to fileter ?

De fleste kyllingefileter er pumpet op til den størrelse med vand.
Citater
#7 Dannie 23-09-2014 12:00
Hvilken marinade skal der bruges?

Der skal ikke bruges marinade - bare følg opskriften, Dannie. Hilsen Lene
Citater

Tilføj kommentar

Sikkerhedskode
Opdatér

Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
Fin magnettavle med figurer 149,- kr
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte