Broccolisalat med bacon

 broccolisalat

Til min fødselsdag lavede jeg andebryst, og vi fik blandt andet denne broccolisalat til. Der er lidt arbejde ved den, men ingen vanskelige opgaver, og man kan forberede det hele i god tid og blande salaten lige inden servering. Jeg kan godt li' mad, som kan forberedes om formiddagen, hvis jeg skal have gæster om aftenen, så er der mere ro på, når de besøgende ankommer.

 

broccolisalat med dressing

Læs nyhederne på Lene's blog

Elsker du bøger? Se mine anmeldelser her! 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 
4 personer
 
Ingredienser
 

150 gr. broccoli

6 grønne asparges

0,75 dl solsikker kerner

200 gr. bacon

10 cherrytomater

2.3 spdk hakket rødløg

 

Dressing:

1,25 dl creme fraiche 6-9%

1 tsk rødvinseddike

1 tsk sukker

1 knivspids salt

 

Fremgangsmåde
 

Blanchér grøntsagerne i kogende letsaltet vand.

Broccoli:  2 minutter

Grønne asparges: 1/2 minut

Afkøles straks i koldt rindende vand.

Rist solsikkekernerne  let på panden, til de bliver gyldne. Ingen fedstof.

Rør rundt i dem på panden og pas på med varmen - det går stærkt.

Rist bacon på panden.

Bland dressingen og stil den på køl mindst 1 time.

Lige før servering blandes alle ingredienser og dressingen hældes over.

ristede solsikkekerner

Tilføj kommentar

Sikkerhedskode
Opdatér

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte