Kyllingefilet i ovn med pikant flødeost og bacon

Kyllingefilet i ovn med pikant flødeost og bacon
 
 Ved at stege kyllingefileterne i ovnen med bacon og flødeost bevares kødet saftigt og lækkert. Retten er let at lave.

 



Læs nyhederne på Lene's blog



De nyeste opskrifter

Dybhavsmuslinger i flødesovs

Butterdejssnack med avokado

Broccolisalat med bacon

Islagkage med daim

Hjemmelavet müsli

Opskrifter pr. kategori


2 Personer

Ingredienser Kyllingefilet:

2 store kyllingefileter

1 pk bacon

2/3 pakke pikant flødeost

Fremgangsmåde kyllingefilet i ovn:

Fordel flødeosten ovenpå kyllingefileterne og sno baconen rundt om dem. Læg fileterne i et ildfast fad og hæld lidt vand i bunden af fadet (dette kan bruges til sovs).

Steges midt i ovnen i 40 minutter ved 200 gr. Brug stegetermometer, hvis du er i tvivl om, hvornår fileterne er færdige. 83 grader er den rette sluttemperatur.

Kan serveres med kogte bønner (frosne bønner er fine - koges 2-3 minutter under låg - tilsæt lidt smør til kogevandet) og marinerede kartofler i ovn (nederst i ovnen).

Hvis du ikke laver sovs af vædden fra kyllingerne, kan retten serveres med tomatsovs.

Prøv også at stege kyllingefilet med bacon og pikantost i kuglegrillen. Steg til 83 grader på dit stegetermometer. Steg dem med ostesiden opad - de skal ikke vendes. De bliver helt perfekte.

Prøv også disse opskrifter med kyllingefilet:

Kyllingeruller med hvidløg og pancetta Mexikask inspireret kyllingefilet

Nemt tarteletfyld af kyllingefilet Kyllingefilet med æbler og bacon

Tilføj kommentar

Sikkerhedskode
Opdatér

Flere opskrifter
Flere opskrifter
Flere opskrifter
Flere opskrifter
ZUNY FLODHEST - Dørstopper
Zone håndklæder
Sækkestole - stort udvalg
Vasketøjskurve - stort uvalg
Kähler vase – Sølv