Kyllingefilet i ovn med pikant flødeost og bacon
Elsker du bøger? Se mine anmeldelser her!
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2 Personer
Ingredienser Kyllingefilet:
2 store kyllingefileter
1 pk bacon
2/3 pakke pikant flødeost
Fremgangsmåde kyllingefilet i ovn:
Fordel flødeosten ovenpå kyllingefileterne og sno baconen rundt om dem. Læg fileterne i et ildfast fad og hæld lidt vand i bunden af fadet (dette kan bruges til sovs).
Steges midt i ovnen i 40 minutter ved 200 gr. Brug stegetermometer, hvis du er i tvivl om, hvornår fileterne er færdige. 83 grader er den rette sluttemperatur.
Kan serveres med kogte bønner (frosne bønner er fine - koges 2-3 minutter under låg - tilsæt lidt smør til kogevandet) og marinerede kartofler i ovn (nederst i ovnen).
Hvis du ikke laver sovs af vædden fra kyllingerne, kan retten serveres med tomatsovs.
Prøv også at stege kyllingefilet med bacon og pikantost i kuglegrillen. Steg til 83 grader på dit stegetermometer. Steg dem med ostesiden opad - de skal ikke vendes. De bliver helt perfekte.
Prøv også disse opskrifter med kyllingefilet: