Opskrift let paprikasovs

Opskrift let paprikasovs

Paprikasovs er meget let at lave og er en god sovs til svinekød, når man mangler kødkraft til at bage en sovs op af. Jeg har serveret den til panerede skinschnitzler

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 
2 personer
 
Ingredienser

 

1 glas champignon - kan erstattet af et hakket løg
1,5 spsk koncentreret tomatpuré
2 tsk mild paprika
2,5 dl fløde 9%
1/2 krafterning - grøntsager
Evt. et lille drys chili

 

Fremgangsmåde

 

Svits champignon og paprika i en gryde.

Tilsæt tomatpurén og rør det sammen med grøntsagerne.

Tilsæt fløden og kraftterningen.

Synes du sovsen mangler lidt bid, kan du give den et lille drys chili.

Kog sovsen igennem ved svag varme.

Man behøver ikke jævne sovsen, da tomatpuréen klarer den sag.

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte