Hjemmelavet cognacsovs

hjemmelavet cognacsovs

Cognacsovs er utrolig let at lave. Cognac'en kan erstattes med whiskey. Opskriften fik jeg på en serviet, da jeg engang for mange år siden var inde og spise på en bøfrestaurant. 

 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori


 

2 personer

 

Ingredienser:

ca 1/4 finhakket løg

Ca. 2 tsk flormelis

rosmarin

Ca. 2 dl fløde, light kan evt anvendes, men den bliver bedst med almindelig fløde

1 lille dåse koncentreret tomatpure

cognac (eller whiskey)

 

Fremgangsmåde:

Svits det hakkede løg

Tilsæt tomatpure

Skru ned til middelvarme.

Tilsæt flormelis

Tilsæt fløde under omrøring.

Smag til med cognac (ca 2 spsk)

Tilsæt lidt rosmarin

Sovsen gives et kort opkog og smages til med salt og peber

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte