Hjemmelavet cognacsovs

hjemmelavet cognacsovs

Cognacsovs er utrolig let at lave. Cognac'en kan erstattes med whiskey. Opskriften fik jeg på en serviet, da jeg engang for mange år siden var inde og spise på en bøfrestaurant. 

 

Læs nyhederne på Lene's blog

Elsker du bøger? Se mine anmeldelser her! 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori


 

2 personer

 

Ingredienser:

ca 1/4 finhakket løg

Ca. 2 tsk flormelis

rosmarin

Ca. 2 dl fløde, light kan evt anvendes, men den bliver bedst med almindelig fløde

1 lille dåse koncentreret tomatpure

cognac (eller whiskey)

 

Fremgangsmåde:

Svits det hakkede løg

Tilsæt tomatpure

Skru ned til middelvarme.

Tilsæt flormelis

Tilsæt fløde under omrøring.

Smag til med cognac (ca 2 spsk)

Tilsæt lidt rosmarin

Sovsen gives et kort opkog og smages til med salt og peber

 

Kommentarer  

#1 tove thomsen 06-10-2013 17:59
hej det er en rigtig go opskrift men det med flormelis ned i en varm gryde gik ikke så godt det klumpede helt vildt så pas på derude kys fra sukkermusen :P

Hej Tove. Det har jeg ikke oplevet problemer med. Måske kører vi med en anden varme, end du gjorde. Skal lige være obs på den fase, næste gang vi laver sovsen, så vi kan beskrive den bedre. Lene
Citater

Tilføj kommentar

Sikkerhedskode
Opdatér

Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
Fin magnettavle med figurer 149,- kr
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte