Den klassiske kiksekage

Den klassiske kiksekage



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 
Indgredienser:
 
3 pasteuriserede æg
125 gr. kakao
150 gr. flormelis
250 gr. palmin
Ca. 20 firkantede vanille kiks*
 
Fremgangsmåde:
 
Æg, flormelis og kakao piskes sammen.
Palminen smeltes over svag varme, og når den er let afkølet, piskes den sammen med kakaomassen.
I en bageform foret med bagepapir lægges nu skiftevis et lag kakaomasse og et lag kiks. Start og slut med kakaomasse.
 
* Min form er til 1,2 liter, og jeg lægger 5 lag kiks - 4 i rækken. Jeg smørrer et tyndt lag kakaomasse mellem hvert kikse-lag. Så passer mængden præcis.
 
Pynt evt foroven med valnødder

Sæt kagen til afkøling i køleskabet, hvorefter den er klar til servering.
 
Kagen kan evt tilsættes reven skal af appelsin, og/eller nødder.

 

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte