Opskrift banankage med valnødder

Opskrift banankage med valnødder



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

Ingredienser banankage: 
 
2 bananer
60 g valnødder
3 æg
170 g sukker
2 tsk. vanilliesukker
125 g mel
1 tsk. bagepulver
100 g smeltet smør
Overtræk:
100 g god mørk chokolade
½ dl piskefløde
 
Fremgangsmåde:
 
Hak valnødderne let, så de er grofthakkede. Mos bananerne og bland dem med nødderne.
Pisk æg og sukker lyst og luftigt, bland vaniliesukker, mel og bagepulver sammen og vend det i æggemassen sammen med det smeltede smør.
Vend bananmosen i, og fordel dejen i en form beklædt med bagepapir.
Bag kagen på nederste rille i en forvarmet ovn ved 175 grader ca. 55 minutter.
Løsn kagen fra formen og lad den afkøle.
Hak chokoladen fint og kom den i en skål.
Kog fløden op, og hæld den spilkogende fløde over chokoladen og rør, til chokoladen er helt smeltet. 
Gryner chokoladen, så varm den op igen.
Smør chokoladen på banankagen og lad det stivne et køligt sted.
 
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte