Opskrift Biscotti - uden fedtstof

Opskrift  Biscotti - uden fedtstof

Biscotti er små hårde småkager, som bages af 2 omgange. Velegnet til en kop stærk kaffe eller et glas sød italiensk vin - eller ganske simpelt bare til at proppe sig med. Når jeg først kommer igang med Biscotti, kan jeg ikke få hold på det igen - de smager bare alt for godt.

 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

Opskriften er uden fedtstof

 

Antal: ca. 55 stk.

 

Ingredienser:

 

250 g mel
250 g sukker
Korn fra en stang vanille
½ tsk bagepulver
150 g grofthakkede mandler
2 store æg
½ tsk. revet citronskal
½ tsk. knust anis – stjerneanis kan anvendes, hvis man ikke kan skaffe alm. anis. (knus én stjerneanis med kødhammeren og tilsæt næsten det hele)
 

Fremgangsmåde:

 
Bland mel, sukker, vanille, citrusskal, anis og bagepulver.
Saml det med æggene og ælt mandlerne i.
Tril dejen til 2-3 cm brede pølser og sæt dem på bagepapir.
Pensl med sammenpisket æg og bag dem ved 180° i 15-20 minutter.
Skær dem diagonalt ud i tommelfingerbredde, mens de er varme, og sæt dem i ovnen igen ved 100°, til de er tørre og sprøde – ca 1,5 time.
Køl biscottiene af på rist og gem dem i en lufttæt dåse.

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte