Hjemmelavet müsli

 Hjemmelavet müsli

Flere af mine veninder laver selv müsli, som smager rasende godt, og jeg har længe gået med tanken om selv at prøve, men er aldrig nået så langt. Til min 54 års fødselsdag skulle jeg have gæster og ville servere noget rabarber trifli med is, og jeg tænkte, at det var nu, jeg skulle prøve at lave müsli, som vi kunne få på som drys.

Nu tænker jeg, hvorfor har jeg ikke lavet müsli tidligere? Det er jo supernemt og ovenikøbet hurtigt.

Man kan selvsagt variere indholdet efter smag, og hvad man lige har på hylderne. Jeg bruger også kokos, solsikkekerner og sesamfrø.
   

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

Ingredienser

 
2 dl grovvalsede havregryn
1 dl hakkede mandler
1 dl hakkede hasselnødder
1 dl græskarkerner
1/2 dl solsikkerkerner
3 spsk honning
Evt 2 tsk ahornsirup - kan udelades

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 grader vamluft.

Bland alle de tørre ingredienser på bagepapir på en plade.

Smelt honningen i mikroovnen.

Bland honning og evt ahornsirup med de tørre ingredienser på bagepladen og sørg for at sprede det godt ud.

Bag ved 175 grader i 10-15 minutter.

I min ovn skal jeg kun riste i 10 minutter, så hold øje med at müslien ikke bliver mørkere, end du ønsker det.

Når muslien kommer ud af ovnen, trækkes bagepapiret over på en rist, så müslien kan afkøle.

Du føler muligvis, det er lidt blødt, men det bliver hårdt, når det er afkølet.

Opbevares i tætsluttende dåse.

 

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte