Ovnristet franskbrød med torskerogn

Ovnristet franskbrød med torskerogn

Læs nyhederne på Lene's blog

Elsker du bøger? Se mine anmeldelser her! 



 

4-6 portioner
 
Ingredienser
 
4-6 skiver toastbrød
Evt smør
1 dåse torskerogn
100 gr mayonnaise - light kan anvendes
¼ tsk salt
¼ tsk karry
¼ tsk parpika
¼ tsk sennep
 
Pynt: agurk, tomat, karse
 
Fremgangsmåde
 
Ovnen tændes på 225 grader
Rør torskerogn, mayonnaise, sennep og krydderier godt sammen
Smør eventuelt smør på brødet (kan udelades)
Smør rognblandingen på brødet
8-10 minutter i ovnen

 

Af

Tilføj kommentar

Sikkerhedskode
Opdatér

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte