Marie Louise Cornelius - Hjerteblink - 1. Sæson - 2018

hjerteblinkUdgivet: 2018-08-08

 

 

 

 

 Beskrivelse - Marie Louise Cornelius - Hjerteblink - 1. Sæson

I København går fem forskellige personer rundt og tumler med hver deres problematikker. Hændelser fra fortiden sætter en dominoeffekt i gang, og de fem skæbner krydser hinanden i HJERTEBLINK, og vender op og ned på deres forståelse af kærlighed og familie.
På Frederiksberg er Agathe R. Christensen i gang med forberedelserne til sin 38 års bryllupsdag med erhvervsmanden Erik. Hun må dog snart sande, at tingene ikke længere kan fortsætte, som de plejer.

I Østre Landsret er skilsmisseadvokaten Maja i gang med at kæmpe en sag for den ene part i et forlist forhold, mens hun selv er høj på nyforelskelse i kæresten og spindoktoren Steffen. De er lige flyttet sammen, og oveni, at Maja skal lære at give sig hen til et andet menneske for første gang, kommer Steffen også med bagage i form af teenagedatteren Nathalie.

Nathalie har sine egne problemer at slås med; hun er flyttet fra sin mentalt fraværende mor i Bruxelles efter ‘episoden’ og hjem til sin far og nye stedmor i Nordsjælland, hvor hun har svært ved at føle sig hjemme. Heldigvis har skolens sejeste pige, Nanna, udvalgt hende som sin bedste veninde. På Strøget vågner Majas tvillingebror, Mark, op efter en heftig bytur med huller i hukommelsen og en foruroligende video på sin mobiltelefon.

På Café Norden i København K drømmer den evige romantiker Mona sig væk i en stak bryllupsmagasiner, mens hun venter på den store kærlighed.

 

Anbefaling - Marie Louise Cornelius - Hjerteblink - 1. Sæson

Skøn skøn roman. Vil straks kaste mig over 2'eren. Glimrende oplæst som lydbog, selvom der ind imellem kommer nogen grimme fejloplæsninger af ord


 Bogen er læst på MOFIBO, som du kan læse mere om her. LOVE IT!!!

 
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte