Rosamund Lupton - Lyden af stilhed - 2015

Rosamund Lupton - Lyden af stilhed - 2015Udgivet:  22.05.2015

 

 


 

 

Beskrivelse - Rosamund Lupton - Lyden af stilhed

Yasmin ankommer til Alaska sammen med sin døve datter, Ruby, for at mødes med sin mand, Matt. Men noget er helt galt. Matt er ikke i lufthavnen, og politiet fortæller, at han er død. Jo flere spørgsmål Yasmin stiller, jo mærkeligere virker det hele.   

Sammen med Ruby tager hun ud i Alaskas forfrosne ødemark for at finde sin mand, men turen gennem vildmarken er ikke ufarlig. Stilheden overdøver alt, og i bakspejlet spøger forlygterne fra deres forfølger. Hvem er han, og hvorfor følger han efter dem? Hvem er det, der ikke vil have, at hun og Ruby finder Matt?   

Rosamund Luptons LYDEN AF STILHED holder dig på kanten af stolen til sidste side, mens du følger Yasmin og Rubys søgen efter sandheden i det ubarmhjertige og ufremkommelige Alaska.

Anbefaling - Rosamund Lupton - Lyden af stilhed

Jeg har læst flere bøger af Rosamund Lupton og havde store forventninger til lyden af stilhed. Læste på facebookgruppen “Bøger”, at flere havde opgivet denne roman og at de ikke brød sig om den. Sådan havde jeg det ikke. Den var nok lidt træg at komme i gang med, men forholdet mellem den døve pige, hendes mor og far imellem er dejligt beskrevet.

Spændingen udvikler sig intenst, og scenen for begivenhederne, det vintermørke arktis, trænger sig ind under huden på én. Jeg følte næsten, jeg selv var til stede på turen, og er inderligt glad for, at jeg bare sad i min stue med både lys og varme.Jeg har læst flere bøger af Rosamund Lupton og havde store forventninger til lyden af stilhed. Læste på facebookgruppen “Bøger”, at flere havde opgivet denne roman og at de ikke brød sig om den. Sådan havde jeg det ikke. Den var nok lidt træg at komme i gang med, men forholdet mellem den døve pige, hendes mor og far imellem er dejligt beskrevet.

Spændingen udvikler sig intenst, og scenen for begivenhederne, det vintermørke arktis, trænger sig ind under huden på én. Jeg følte næsten, jeg selv var til stede på turen, og er inderligt glad for, at jeg bare sad i min stue med både lys og varme.

 -Lene

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte