Dan T. Sehlberg - Mona - 2013

MonaUdgivet: 26-09-2013

  

Beskrivelse - Dan T. Sehlberg - Mona

“Mona” er titlen på en hæsblæsende spændingsbog om Mona, som er en computervirus designet til at lægge Israels banksystem ned. I “Mona” møder vi IT-professor Eric Söderquist, som har udviklet Mind Surf. Mind Surf er et system, som muliggør, at man styrer sin computer ved tankens kraft. Da Erics kone Hanna tester systemet, smittes hun af “Mona”. Kan Eric i tide finde ud af, hvem der står bag “Mona”, så han kan nå at redde sin elskede hustru i tide?

Når du har læst “Mona” er der ingen tvivl om, at du vil vente i spænding efter den efterfølgende bog “Sinon”. “Mona” er svenske Dan T. Sehlbergs debutroman og sikke en start på forfatteskabet!

Anbefaling - Dan T. Sehlberg - MonaLiteratursiden: Det er en utrolig indviklet, men samtidig også meget spændende historie, som forfatteren ruller ud, og læseren rives med i det utrolige men også ganske overbevisende plot. Det er eminent god spænding, og selvom Mind Surf (endnu) er ren science fiction, så formår forfatteren at skildre teknologien så overbevisende, at man tror på, at det kan lade sig gøre. I det hele taget fremstår forfatteren særdeles kompetent og troværdig i alle sine beskrivelser af konflikten i Mellemøsten, Hizbollah, Mossad og alle de eksotiske geografier.

Knebet med at lade handlingen skifte mellem de forskellige personer og steder fungerer tillige fint, og personerne er beskrevet levende og vedkommende. Mine bedste anbefalinger altså, og samtidig er det da glædeligt, at en fortsættelse er på vej. Den næste bog kommer til at hedde ’Sinon’.

Rigtig spændende bog – jeg skal helt sikkert læse efterfølgeren.

Bogen er læst på MOFIBO, som du kan læse mere om her. LOVE IT!!!

 
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte