Sissel Jo Gazan - Svalens graf - 2013

 

Udgivet: 2013 

Beskrivelse af Sissel Jo Gazan - Svalens graf - 2013

Som i dinosaurens Fjer befinder vi os atter i naturvidenskabens verden, hvor forskningspenge og akademiske meritter skaber bitre magtkampe mellem de ansatte.

Og endnu engang oprulles parallelt en tragisk familiehistorie, hvis monstrøse fortrængninger forkrøbler de involverede til det behandlingskrævende.

I plottets epicenter står igen vicekriminalinspektør Søren Marhauge.

Hans opklaringsevner sættes på prøve, da en professor i immunologi, Kristian Storm, tilsyneladende har hængt sig som følge af en videnskabelig kontrovers, hvor hans forskning er blevet anklaget for videnskabelig uredelighed.

Svalens graf af Sissel-Jo Gazan er en psykologisk thriller og en selvstændig fortsættelse til videnskabskrimien ´Dinosaurens fjer´fra 2008, der vandt DR Romanprisen 2009 og blev rost for sin enorme stilsikkerhed og kompositoriske overblik. Denne opfølger skulle ligesom sin forgænger være "meget mere end bare en krimi", der under krimiplottet tager livtag med store eksistentielle temaer som kærlighed, død, anger og tilgivelse.

Om forfatteren: Sissel-Jo Gazan er (1973) er dansk forfatter og biolog, født i Århus og i dag bosat i Tyskland, Berlin. Hun debuterede med "Når man kysser i August" i 1995, efterfulgt af "Et barn for sig" i 1997 og "Vigtigt at vide om Ludmilla" fra 2003. Hun har desuden skrevet interviewbogen "Sig ja - hvad præster ved om kærlighed" og senest skrevet den anmelderroste  "Dinosaurens Fjer" på forlaget Gyldendal.

Anmeldelse af Sissel Jo Gazan - Svalens graf - 2013

Sissel-jo kan skrive, så personerne kommer helt ind under huden på én. Jeg er vild med hendes skrivestil, og historien er spændende og rigtig god. Én af de bøger, der svære at lægge fra sig. Læs den!
Af

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte