John Verdon - Tænk på et tal - 2010

  

Udgivet: 2010 

Beskrivelse John Verdon - Tænk på et tal - 2010

Forestil dig, at du modtager et anonymt brev, hvor afsenderen beder dig tænke på et tal mellem 1 og 1000. Kort tid efter modtager du endnu et anonymt brev, hvor afsenderen afslører, hvilket tal du tænkte på. Det er en morder af denne kaliber, den pensionerede kriminalkommisær, Dave Gurney er oppe imod. Gurney kontaktes af en gammel skolekammerat, som beder om hjælp i et personligt anliggende, og modvilligt siger Gurney ja. Da vennen kort efter myrdes, er Gurney pludselig indblandet i en mordsag, og det viser sig hurtigt, at mordet kun er toppen af isbjerget. 

Anmeldelse af John Verdon - Tænk på et tal - 2010

"Talstærk thriller med et utroligt spændende og originalt plot. Denne elegante og effektive debutroman er allerede en international bestseller." Politiken

" ...denne bog er helt i sin egen klasse. Sindrigt konstrueret, psykologisk velfunderet og isnende uhyggelig." - Litteratursiden.dk "Plottet er virkelig godt sammensat, det er udspekuleret og intelligent ... noget af det mest velkomponerede og spændende jeg længe har læst..." - Bogblogger.dk

"Tænk på et tal er fremragende." - Bogtips "Tænk på et tal er John Verdons krimidebut og det er en virkelig flot en af slagsen. Den er en neglebidende psykologisk thriller ...  Det er underholdning i topklasse ...John Verdon er garanteret en thrillerforfatter der kommer til at figurere på bestsellerlisterne" - MetroXpress * * * * * (fem stjerner)

En genial morder mod en genial politimand kan kun være en god historie. En masse fede finurligheder, der skal udredes. Hvis man elsker krimi, skal man absolut ikke springe ”Tænk på et tal” over.

Af

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte