Steen Langstrup - Fra ryggen - 2012

 

Udgivet: 2012 

 Beskrivelse af Med venlig detagelse af Erling Jepsen

Da Jakob og hans gravide kone, Stine, kommer hjem en sen aften og overrasker en indbrudstyv i lejligheden, rives tæppet væk under fødderne på dem, og de befinder sig pludselig midt i et indviklet spil mellem hemmelige organisationer, hvor intet er, som det ser ud.

Jagten går rundt i Europa, mens de forsøger at finde hoved og hale i, hvorfor alle vil have fingre i et fjollet, gammelt maleri af en kvinde med en stor numse, som Stine arvede efter sin mormor for flere år siden.

'Fra ryggen' er en kontant og hurtig chaser. En thriller med tråde tilbage til Anden Verdenskrig _ og til Steen Langstrups krimi noir-serie om Sabotagegruppe BB.

Steen Langstrups bøger er oversat til flere sprog, han er prisbelønnet, filmatiseret og radiodramatiseret.

'Fra ryggen' udkom første gang på papir i 2002 på Gyldendal. Steen Langstrup var aldrig tilfreds med den version af teksten, som Gyldendal udgav, hvor blandt andet slutningen var skrevet om. Med denne e-bog udgives - Fra ryggen? for første gang med Steen Langstrups originale slutning. "Kan absolut anbefales til en gysende sommerdag i hængekøjen." Bestseller på DR2. 

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte