Jussi Adler-Olsen - Marco effekten - 2012

 

Udgivet: 2012

  

Endelig kom den! Vi har ventet længe på den nye krimi fra Jussi Adler-Olsen. Udgivelsen af den 5. bog i krimiserien om afdeling Q og Carl Mørk er blevet udskudt flere gange, blandt andet fordi Jussi har brugt meget tid på at profilere sig selv og bogen til arrangementer med læserne.

Beskrivelse af Marco effekten af jussi Adler-Olsen

Med afslutningen på Journal 64, er her her lagt op til en krimi af episke dimensioner.  Vi følger drengen Marco, der allerede fra en tidlig start bliver sporet ind på en kriminel løbebane af sin onkel Zola. Zola har kriminelle tendenser og får på mystisk vis inddraget hele sin familie i sin kriminalitet, og Marcos liv kommer i først i fare, da han flygter fra familien, som har planer om at operere på ham, og Marco ved for meget om familien og dens metoder til at de kan lade ham uset slippe væk. Afdeling Q får nu trukket sin efterforskning længere ind i saget om Zola, der er en aldeles uønsket mand blandt mange mennesker, og pludselig står Carl, Assad og Rose midt i korruption og organiseret kriminalitet, der strækker sig fra justitsministeriet til Afrika. Danmarks ubestridte krimikonge er dermed klar med opfølgeren til de fire megabestsellere, Kvinden i buret, Fasandræberne, Flaskepost fra P og Journal 64. Efter planen går Zentropa senere på året i gang med at filmatisere de bind i serien, der allerede er udkommet, så Afdelings Q også kommer som tv-serie. Jussi Adler-Olsen har oplyst, at serien om Afdeling Q kommer til at bestå af 10 episoder. Jussi har desuden allerede modtaget et hav af priser, bl.a. Harald Mogensen-prisen 2009, Læsernes Bogpris 2010, Glasnøglen 2010, De Gyldne Laurbær 2011, og hans bøger sælger rigtig godt - også i udlandet.

Anmeldelse Marco effekten af Jussi Adler-Olsen

Jeg blev absolut ikke skuffe over Marco effekten. Super spændende og svær at lægge fra sig. Det er lang tid siden, jeg har læst de øvrige bøger, men man kan sagtens læse den, selvom om handlingen i de forrige bøger i serien er forsvundet i glemslens tåger - Lene

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte