Anders Roslund og Børge Hellström - Tre sekunder - 2010

 

Udgivet: 23-03-2010 

Forlagets beskrivelse af Tre sekunder

Han lever et dobbeltliv. Et med familie og to børn. Og et andet, hemmeligt, som agent for politiet, hvor han hvert øjeblik risikerer at miste alt. Han bliver tvunget til at tage magten i et af Sveriges hårdeste fængsler. Af mafiaen, som vil have ham til at kontrollere fængslets narkohandel. Af politiet, som vil have ham til at infiltrere mafiaen. Han indser, at han fra nu af er alene, at han ikke kan stole på nogen, og at han i det øjeblik, han afsløres, er lige farlig for begge parter. Han kalder sig Paula og ved, at det tager præcis tre sekunder at dø.   Tre sekunder er femte bind i den prisbelønnede krimiserie med Ewert Grens i hoverollen

Anmeldelser

For den er nemlig god.
-Henrik Palle, Politiken
 
Det er ubehageligt realistisk, men også så spændende, at det næsten er umuligt at give slip på bogen, hvis du først får den åbnet. 600 sider som flyver af sted på en måde, der gør dig klogere på den organiserede kriminalitet.
-Bent Stenbakken, Nordjyske Stiftstidende
 
Makkerparret Roslund og Hellström har gennem de senere år leveret levende, samfundskritiske krimier med brod. Og nu har de gjort det igen.
-Mette Højbjerg, Information
 
Det er en virkelig utrolig historie, Roslund & Hellström skaber her. Sjældent har to spor i en roman krydset hinanden mere udspekuleret.
-Mette Strømfeldt, Berlingske Tidende.

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte