Frode Z. Olsen - Den dag sneen kom - 2007

 

Udgivet: 2007



Beskrivelse af Den dag sneen kom

Kriminalinspektør Arne Bellmann, Station 2 i Store Kongensgade, bliver anmodet om diskret at bistå en britisk kollega med en uofficiel opgave. En ung englænder er forsvundet, muligvis i København. Den unge mands far, en fremtrædende konservativ politiker, ønsker hjælp til eftersøgningen, og Bellmann indvilliger modstræbende, for gammelt venskabs skyld. Kort efter står politikeren i København ledsaget af hustru, privat body guard og en engelsk politimand, Timothy Lynch.
Mens sneen falder over hovedstaden, vokser komplikationerne, og Bellmann fanges i en sag, som konstant smutter ud gennem fingrene på ham. En kvindelig reporter, Kathrine Bernstein får fært af en historie, bider sig fast og sætter sin egen efterforskning i gang. Bellmann er på kollisionskurs med sin overordnede, som ikke billiger uofficiel efterforskning.
Romanen udspiller sig over nogle dage omkring 1. december 2000 i et vinterligt København. Handlingens geografi inddrager blandt andet Østre Anlæg, Politigården, Vor Frue Kirke, KB Hallen og Københavns havn - med afstikkere til Cadiz og engelsk landsbyidyl; gåder og vildspor alle vegne.

 

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte