Viveca Sten - I nat er du død - 2012

 

Udgivet: 27.01.2012 

Beskrivelse af I nat er du død af Viveca Sten

I nat er du død er endnu en bestseller fra den svenske skærgårdsforfatter Viveca Sten.

En spændende krimi om hævn, besættelse, og mobning mellem voksne. Kriminalinspektør Thomas Andreasson er tilbage i stolen efter den forbryderjagt hen over den tilfrosne skærgård, der nær kostede ham livet i UDEN SKYLD. Den første sag, der lander på hans bord, drejer sig om en ung mand, der er blevet fundet hængende fra en lampekrog og har efterladt sig et afskedsbrev. Den dødes mor er imidlertid overbevist om, at hendes søn aldrig kunne finde på at begå selvmord og trygler politiet om at undersøge omstændighederne.

På stationen er situationen allerede anstrengt, efter kriminalinspektør Thomas Andreasson var døden nær et halvt år tidligere, hvor han gik gennem isen. Vil han nogensinde komme sig? Thomas graver sig dog ned i sagen og bliver hurtigt overbevist om, at dødsfaldet næppe er selvforskyldt. Men hvem bærer så skylden? 

Anmeldelser af I nat er du død af Viveca Sten

Skulle man give en ikke-krimilæser et eksempel på en helt typisk state of the art-nordisk krimi, ville svenske Viveca Stens seneste, I nat er du død, være et fint valg
- Fire stjerner i Jyllands-Posten

god traditionel krimi
-tre stjerner i Berlingske

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte