Jussi Adler-Olsen - Journal 64 - 2010

 

Udgivet: 10-11-2010 

Handling Journal 64

Indtil for 40 år siden blev utilpassede eller simpelthen uheldige danske kvinder deporteret til en lille ø, hvor ondskab, misrøgt og torturlignende behandling blev anvendt til at holde orden. Nete Hermansen ankom hertil, og hun slap væk igen - troede hun. Dagen, hvor fortiden indhentede hende, blev starten på en af Afdeling Q's mest komplicerede sager. Hvad gemmer hendes fortid? Hvad skete der for hende? Hvor forsvandt menneskene omkring hende hen?

Selvom vicepolitikommissær Carl Mørck har rigeligt at se til med en mordefterforskning, han måske selv var involveret i og med et privatliv, der ikke fungerer, presser hans to assistenter ham til at genåbne den sag, der for 23 år siden udspillede sig med voldsomme konsekvenser for de implicerede. Snart går det op for det efterforskningsteamet, at sagen bare er en lille flig af noget større, der handler om overgreb af den allergroveste kaliber. Overgreb, som måske stadig finder sted.  

Opklaringsarbejdet starter, og det kommer til at tære på Carl, ikke mindst fordi hans forhold ikke fungerer, og Roses og Assads engagement i opklaringen bliver livsfarligt. Da Carl tror, han ved, hvordan tingene hænger sammen, dukker en ny og meget koldblodig spiller op.

Journal 64 Har modtaget De Gyldne Laurbær

 

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte